BRISnet issues?

BRISnet issues?

Postby Miesque1973 » Sat Sep 03, 2016 10:21 pm

Anybody else having trouble with BRISnet? Whenever I try to look at a Pedigree Report, I just get a screen with 'Return to Menu', 'Save to File' and 'Print', but no pedigree.

I emailed tech support, but probably won't hear anything until Tuesday. Until then, I guess I have to rely on Equineline.

<whine> But BRISnet is so much easier to navigate! You know, when it works.

~Miesque
Vice does not change its character by becoming fashionable.
User avatar
Miesque1973
 
Posts: 216
Joined: Sat Sep 21, 2013 1:38 pm

Re: BRISnet issues?

Postby Flanders » Sat Sep 03, 2016 11:59 pm

Its not working for me.

Equineline has updated recently and you can click on any horse in the first 3 generations of the pedigree and it will take you to their pedigree. I've never really used Brisnet so I don't know if theirs functions that way or not. I always use Equineline because it shows auction results on the pages as well.
User avatar
Flanders
 
Posts: 2382
Joined: Fri Sep 13, 2013 7:01 pm

Re: BRISnet issues?

Postby Miesque1973 » Sun Sep 04, 2016 12:23 am

I like BRISnet because if you use the pedigree search, it'll also show you the horse's race record (if available). Of course, APR does that, too (and it had better be good at $275 a year!). I'll see if I get a response from tech support and go from there. Maybe it's just a glitch.

Equineline is pretty nice. I just don't use it as much. :)

~Miesque
Vice does not change its character by becoming fashionable.
User avatar
Miesque1973
 
Posts: 216
Joined: Sat Sep 21, 2013 1:38 pm

Re: BRISnet issues?

Postby aethervox » Thu Sep 08, 2016 4:47 pm

Brisnet still wasn't working last night and I got an e-mail from tech support this morning that says they're working on the problem.

It's frustrating because I'm doing research and some of the horses aren't in Equibase, but are in Brisnet, or are in Equibase with no race record and have a race record in Brisnet.

Guess I'll just have to wait. :(
aethervox
 
Posts: 179
Joined: Wed Sep 18, 2013 11:48 am

Re: BRISnet issues?

Postby Miesque1973 » Sat Sep 10, 2016 6:26 pm

It is frustrating. At least APR works. If you don't have a subscription, I can look up horses for you.

~Miesque
Vice does not change its character by becoming fashionable.
User avatar
Miesque1973
 
Posts: 216
Joined: Sat Sep 21, 2013 1:38 pm

Re: BRISnet issues?

Postby Bold Carma » Sun Sep 11, 2016 2:39 pm

I'm annoyed that I can't access their stallion directory. Hope they have the issue resolved soon.
Bold Carma
 
Posts: 34
Joined: Wed Nov 06, 2013 8:10 pm

Re: BRISnet issues?

Postby TBird » Mon Sep 12, 2016 10:37 pm

Brisnet was working for me this evening.
TBird
 
Posts: 243
Joined: Thu Sep 19, 2013 9:09 am

Re: BRISnet issues?

Postby Miesque1973 » Tue Sep 13, 2016 10:34 am

Yep. Working for me, too. Whew! :)

~Miesque
Vice does not change its character by becoming fashionable.
User avatar
Miesque1973
 
Posts: 216
Joined: Sat Sep 21, 2013 1:38 pm

Re: BRISnet issues?

Postby Bold Carma » Thu Sep 29, 2016 4:37 pm

I still haven't been able to access their stallion directory, was wondering if it is just my computer/connection, or if it's like that for everybody?
Bold Carma
 
Posts: 34
Joined: Wed Nov 06, 2013 8:10 pm


Return to Breeding & Sales

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests